Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Olu dzeltenumus saputo ar pusi cukura.
Otru pusi saputo ar olu baltumiem.
Olu dzeltenumos iesijā miltus un iecilā olu baltumus.
Izcep divas biskvīta kārtas, vai arī vienu, ko pārgriež uz pusēm.
Krēmam uzbriedina želatīnu.
Olu dzeltenumus saputo ar pudercukuru, pieputo svaigo sieru.
Saldo krējumu saputo un samaisa ar olu masu.
Izkausē želatīnu pienā un iemaisa masā.
Kūkas apakšā liek biskvīta kārtu, pusi krējuma masas, tad atkal biskvīta kārtu un krēma masu.
Rotā ar sezonas ogām
Ja ir bažas par želatīna lietošanu vai arī ir vēlme to aizstāt ar kādu citu recinātāju, piemēram, agar-agaru, ir vērts ielūkoties šeit
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām