Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Kokosa piens piešķir ķirbju biezzupai jaunu garšas niansi.
Dārzeņus sagriež gabalos un sautē nelielā ūdens.
Kad tie ir mīksti, nolej lieko ūdeni un sablenderē.
Blenderējumam pielej kokosa pienu, iemaisa kausēto sieru un uzliek katlu uz uguns.
Kad zupa uzmet burbuli, pavāra vēl paris minūtes un katlu noņem no uguns.
Ja vajag, pieliek sāli vai citas garšvielas.
Uz sausas pannas apgrauzdē sēkliņas, ko uzber uz gatavās zupas.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām