Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Kefīrā iejauc mannā un atsāj uzbriest.
Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pievieno uzbriedušai mannā masai.
Olu baltumus saputo un pievieno saputotai masai.
Sviestu izkausē kopā ar medu un atdzesē, tad pievieno mannā olu masai.
Piesijā miltus, sodu un cepamo pulveri.
Piejauc sarīvētus burkānus un sagrieztus rabarberus.
Formiņās iepilda keksiņu mīklu un liek cepties
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām