Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Šo krēmu man iemācīja gatavot Rīgas dzirnavnieka kūku meistare Nataļja Lagzdiņa kūku gatavošanas meistarklasē. Izcila kūku meistare un izcils krēms.
Sviestu un šokolādi izkausē ūdens peldē un samaisa, līdz iegūta viendabīga masa.
Pievieno iebiezināto pienu un kārtīgi visu sakuļ. Tad pievieno kokosriekstu skaidiņas un vēlreiz masu samaisa.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām