Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Bļodā iesijā miltus, pieber sāli un garšvielas, kādas vēlas.
Uzlej miltiem karstu ūdeni un samaisa.
Mīklai pieber sēklas, sasmalcinātus riekstus un samaisa.
Pielej eļļu, samaisa un noliek mīklu uz 30 minūtēm atpūsties.
Mīklas pikucīšus uzliek uz pannā ieklātu cepampapīru, uzliek otru cepampapīru virsū un izrullē, cik plānu vēlas.
Virsējo papīru noņem un liek cepumus cepties.
Kad cepums gatavs, to karstu sagriež. Visērtāk to izdarīt ar picas nazi.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām