Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Ja ir bažas par etiķa esences lietošanu vai arī ir vēlme to aizstāt ar etiķi, ir vērts ielūkoties šeit
Ķiplokus sadala daiviņās un notīra.
Sagriež papriku gabaliņos.
Burkā liek papriku, ķiplokus, ieber pāris piparus.
Katliņā ielej ūdeni, pieber sāli, cukuru un liek vārīties.
Tikko uzvārījies, noņem no uguns un pievieno marinādei etiķi.
Karstu marinādi ielej burkā, kurā ir sakārtoti ķiploki un paprikas gabaliņi.
Kad marināde atdzisusi, to ielej atpakaļ katlā, atkal uzvāra un karstu uzlej ķiplokiem.
Šo procesu atkārto divas līdz trīs reizes.
Burciņas aizvāko, apgriež ar kājām gaisā un apklāj ar dvieli līdz pilngai atdzišanai.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām