Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Vienā bļodā sajauc miltus, cepamo pulveri, sāli un norīvēta citrona mizu.
Otrā bļodā puto sviestu un cukuru, līdz cukurs izkusis.
Turpinot putošanu, pievieno olas.
Kad masa saputota, pievieno rikkotas sieru, citrona sulu, vaniļas cukuru.
Rikkotas sviesta masā iemaisa miltu maisījumu.
Mīklu ielej pannā, uzber mandeļu pārslas, pārsijā pūdercukuru un liek cepties.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām