Viens
Divi
Gatavs
Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Kartupeļus nomazgā, nomizo un katru sagriež astoņās daiviņās. Mazākus kartupeļus var sagriezt četrās daiviņās.
Apslaka ar eļļu un samaisa, lai eļļa apņem visas daiviņas.Ja nelieto cepampapīru, uz cepešpannas uzlej pāris karotes eļļas un sakārto kartupeļu daiviņas. Liek cepties, ik pa laikam apskatoties, vai visa nesāk apbrūnēt pat daudz. Ja kartupeļu daiviņu virsa jau ir skaisti zeltaina, bet viducis vēl nav gatavs, cepešpannu apklāj ar foliju un turpina cept.Ķiplokus nomizo, sīki sagriež vai izspiež caur ķiplokspiedi. Gatavus kartupeļus ieber bļodā, pievieno sāli, garšvielas, ķiplokus un uzmanīgi samaisa.Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām