Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Ko darīt ar Jāņos neapēstu sieru? Cept karbonādes!
Sieru sagriež šķēlēs.
Olām pievieno melnus maltos piparus vai citas garšvielas un ar dakšiņu samaisa.
Katru šķēli apviļā miltos, olā un rīvmaizē.
Ja grib biezāku "mētelīti", tad apviļāšanu olā un rīvmaizē atkārto vairākas reizes.
Cep uz pannas sakarsētā eļļā no abām pusēm.
Jāņu siera pagatavošanas recepte atrodama šeitJa ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām