Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Norīvē miziņu apelsīniem un citroniem, izspiež to sulu
Ābolus nomizo, sarīvē uz smalkās rīves, samaisa ar izspiesto apelsīnu un citronu sulu un norīvētajām miziņām.
Ābolus liek vārīties, ik pa laikam apmaisot .
Savārītos ābolus nedaudz atdzesē un izberž cauri sietam.
Nomizo ingvera sakni un sarīvē uz smalkās rīves.
Ābolos iemaisa imgveru un pievieno cukuru.
Liek vēlreiz vārīties, ik pa laikam apmaisot.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām