Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Olas saputo ar cukuru.
Olu masā iemaisa mannā, pielej kefīru un noliek malā uzbriest.
Pēc aptuveni pusstundas masai pievieno eļļu un izkausētu sviestu.
Tad tajā iesijā sodu, kakao, miltus.
Mīklu samaisa, līdz izveidojas viendabīga masa, ielej to formā un liek cepties.
Biskvīts ir gatavs, kad viegli uzspiežot uz virsmas, tā ir elastīga, vai arī iedurot koka kociņu, pie tā mīkla vairs nepielīp.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām