Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Biskvīta garša būs pilnīgāka, ja izmantosiet no apelsīniem spiestu sulu nevis apelsīnu sulu no pakas.
Olu saputo ar daļu cukura.
No apelsīniem izspiež sulu, ko pievieno olu masai.
Tajā iemaisa arī eļļu.
Citā bļodā samaisa izsijātus miltus, cepamo pulveri, sāli, atlikušo cukuru.
Samaisa abu bļodu saturu un iemaisa apelsīnu sukādes.
Mīklu ielej keksa formā un liek cepties.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām