Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Olas saputo ar balto cukuru.
Sviestu izkausē un saputo ar brūno cukuru.Kad cukurs izšķīdis, pieputo olas.
Miltiem pieber sodu un sāli. Miltu maisījumu iesijā olu un sviesta masā.
Pievieno mīklai šokolādes gabaliņus.
Mīklu ieliek ledusskapī atdzesēties vismaz uz 1 stundu vai ilgāk. Jo ilgāk mīkla atpūtīsies, jo tai būs intensīvāka garša.
Pēc atdzesēšanas ar tējkaroti liek uz pannas piciņas.
Cep, līdz cepumi sāk brūnēt. Nedrīkst pācept!
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām