Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
7 olu baltumus (aptuveni 210 g) ar cukuru karsē ūdens peldē, nepārtraukti maisot, līdz temperatūra sasniedz 60 grādus pēc Celsija.
Tad bļodu no ūdens peldes izņem un tupina kulšanu, l idz izveidojas stingras un spīdīgas putas.Kad olu baltums saputots ar cukuru un maisījums atdzisis līdz istabas temperatūrai, pieputo sviestu pa mazam gabaliņam.
Turpina putot, līdz izveidojas stingra uzputota masa.
Lai krēms izdotos, svarīgi ir ievērot temperatūru:
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām