Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Dāvināšanai garšvielas var sabērt burciņā vai linu maisiņā un skaisti noformēt.
Ja garšvielu maisījums gatavots piekš piparkūku mīklas vai cietiem Ziemassvētku gardumiem, tad visas garšvielas, izņemot svaigo ingveru, samaļ. Ja mājās ir anīsa zvaigsnes, fenheļa sēklas, tās arī var pielikt.
Ingveru nomizo un izspiež sulu.
Ja vēlas, var pierīvēt arī citronu un apelsīnu mizas.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām