Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Ja apelsīni ir bioloģiski audzēti,tiem plānā kārtiņā nogriež miziņu. Ja nav bioloģiskie, tad vienkārši nomizo.
Apelsīnu mīkstumu sagriež un kopā ar cukuru un nogrieztaām miziņām katlā vāra aptuveni 15 minūtes. Tad noņem no uguns un atdzesē. Pēc tam vēlreiz uzkarsē, pavāra 15 minūtes un atdzesē. Un pēc tam vēlreiz uzkarsē, pavāra 15 minūtes un karstu sapilda burciiņās.
Ātrākam un mazāk saldam variantam var izmantot ievārījuma cukuru. To vajag aptuveni 250 g un pavārit vien 5-10 minūtes.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām