Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Saputo olas ar pusi no olu dzeltenumiem.
Turpinot putošanu, pieveno marcipānu, rīvēta aplsīna miziņu un miltus.
Masu sadala trīs daļās un izcep.
Krēmam saputo saldo krejumu ar cukuru, pieputo svaigo sieru.
Atsevišķi saputo atlikušo olu zeltenumus.
Samaisa abas masa kopā un pievieno rīvēta apelsīna un rīvēta citrona miziņu.
Masai pievieno izkausētu želatīnu, un uz pāris minūtēm ledusskapī atdzesē.
Pēc tam pieputo sviestu.
Biskvītu un krēmu liek kārtās.
Ja ir bažas par želatīna lietošanu vai arī ir vēlme to aizstāt ar kādu citu recinātāju, piemēram, agar-agaru, ir vērts ielūkoties šeit
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām