Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Biskvītam olas saputo ar 100 g cukura. Tad saputotajā masā iesijā miltus.
Biskvītu liek cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī.
Biskvīta gatavību pārbauda, iedurot koka koka irbulīti: ja to iedurot biskvītā, pie tā nekas nepielīp, biskvīts ir gatavs.
Kad biskvīts gatavs, to atdzesē un vēlāk pārgriež horizontāli uz pusēm.
Melleņu krēmam melleņu biezeni ieliek katliņā, pievieno olu dzeltenumus, 100 g cukura un karsē, visu laiku maisot. Kad parādās pirmie burbuļi, katliņu noņem no uguns (melleņu masai neļauj sākt vārīties) un pieputo sviestu. Noliek atdzesēties
Atdzisušam pieputo Maskarpones sieru.
Kārto kūku: uz apakšējās biskvīta kārtas uzsmērē pusi krēma, tad uzliek otru pusi biskvīta un virsu nosmērē ar atlikušo krēmu.
Ieliek ledusskapī uz pāris stundām atdzesēties.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām