Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Gurķus un aptuveni 300 g sīpolus sagriež ripiņās. Apber ar sāli un astāj atsuloties uz vairākām stundām. Tad gurķus un sīpolus noskalo zem tekoša ūdens.
Katlā liek vārīties marinādi: etiķi, cukuru, kariju (aptuveni 5 tējk) , sinepju sēklas (aptuveni 1 ēdamkaroti). Kad marināde sāk vārīties, tajā ieliek gurķus, sīpolus un vāra tos aptuveni 10 minūtes.
Karstu sapilda tīrās burciņās. Aizvākotas apgriež otrādi, silti sasedz, līdz tās lēnām atdziest.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām