Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Ierastās pankūkas neierastā veidā un izskatā. Pankūku krāsa būs atkarīga no pievienotā biešu sulas daudzuma. Kūku var veidot arī no dažādas krāsas intensitātes pankūkām. Sākotnēji izcep dažas gaišākas pankūkas, tad piepilina vēl biešu sulu un izpep vēl dažas pankūkas. Tad piepilna vēl sulu un cep parējās.
Olu baltumu viegli saputo ar šķipsniņu sāls. Pielej apmēram pusi piena, iesijā miltus un samaisa. Pēc tam pielej atlikušo pienu un atkal samaisa. Rīkojoties šādā veidā, mīklā neveidosies kunkuļi. Pašās beigās iemaisa 1 ēdamkaroti eļļas un 0.5 ēdamkaroti biešu sulas.
Pankūkas cep uz vidējas liesmas īsu brīdi no viena puses un īsu brīdi no otras puses, lai saglabātos rozā krāsa. Lai pankūkas būtu plānākas, pēc mīklas uzliešanas uz pannas, pannu pagroza, ļaujot mīklai izplūst pa visu pannu.
Krēmam skābo krējumu saputo ar cukuru.
Kūku kārto, kad pankūkas atdzisušas, starp kārtām smērējot krēmu. Kūku ieliek ledusskapī uz pāris stundām. Virsu var izrotāt ar cukura pērlītēm.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām