Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Sīpolus sasmalcina un uz karstas pannas nedaudz apcep.
Sarīvē burkānus un pievieno sīpoliem uz pannas.
Mazliet pasautē un pievieno sīki sagrieztu papriku un malto gaļu.
Apcep ik pa laika apmaisot.
Kad maltā gaļai apceota, pievieno tomātus savā sulā, kas sīki sagriezti. Pannai uzliek vāku, un uz lēnas ugus sautē, ik pa laikam oasktoties, vai nepietrūkst šķidruma.
Kad mērce gatava, pieber piparus, čili pulveri un pagaršo, vai nevajag sāli.
Boloņas mērci lieliski papildina baziliks
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām