sīpoli
Viens
lasis
Divi
gatavs
Gatavs
kalendārs

Šodien vārda dienu svin

 

 

Boloņas mērce


°C

min

cm

h

Sastāvdaļas:

Kalorijas
Visā izstrādājumā: 1702 kcal
100 gramos: 131 kcal

Pagatavošana:

Sīpolus sasmalcina un uz karstas pannas nedaudz apcep.

Sarīvē burkānus un pievieno sīpoliem uz pannas.

Mazliet pasautē un pievieno sīki sagrieztu papriku un malto gaļu.

Apcep ik pa laika apmaisot.

Kad maltā gaļai apceota, pievieno tomātus savā sulā, kas sīki sagriezti. Pannai uzliek vāku, un uz lēnas ugus sautē, ik pa laikam oasktoties, vai nepietrūkst šķidruma.

Kad mērce gatava, pieber piparus, čili pulveri un pagaršo, vai nevajag sāli.

Boloņas mērci lieliski papildina baziliks

Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām

Citiem šobrīd patīk:

Palīgi virtuvē