Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Prinča Viljama un Keitas Midltones kāzās bija divas tortes - viena tradicionālā augļu kūka, bet otra līgvaiņa kūka.
Princis Viljams uz savām kāzām vēlējies īpašu kūku, kas viņam garšo kopš bērnības.
Karaliskās ģimenes šefpavārs Darren McGrady atkājis šīs īpašās kūkas recepti.
Šo kūka esot arī Anglijas karalienes iecienīts tējas laika kārums.
Tējas cepumus salauž mazos gabaliņos.
No kopējā sviesta daudzuma paņem mazu piciņu, ar ko iesmērē tortes formu. Pārējo sviestu saputo ar cukuru.
Izkausē 1/3 šokolādes un pieputo sviesta cukura maisījumam.
Pieputo olu un iemaisa cepumu gabaliņus.
Tortes formā ielej tortes masu un ievieto saldētavā atdzesēties.
Torti izņem no saldētavas. Sastingušo kūku atbrīvo no tortes formas, vai nu noņemot kūkas sānus vai apgāžot otrādi.
Kūku noliek uz restītēm. Izkausē atlikušo šokolādi un ar to aplej kūku.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām