



Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Novāra kartupeļus, burkānus, olas.
Kad dārzeņi un olas atdzisušas, tos nomizo un sarīvē uz rupjas rīves.
Marinētus gurķus un saldo papriku sagriež salmiņos. Puravu sagriež gredzentiņos. Sieru sarīvē
Majonēzi sajauc ar krējumu, pipariem, sasmalcinātiem pipariem.
Kartupeļus, gurķus, burkānus, olas, papriku, atkal gurķus un sieru liek kārtās, starp tām smērējot majonēzes - krējuma mērci.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām